Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αυτούς θέλουν…!

Έχοντας σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Άρη, Πάουλο Κάμπος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποφάσισαν πως πρέπει να αποκτηθούν επιθετικός, στόπερ και τερματοφύλακας.

Αυτούς θέλουν…
Μια φήμη που κυκλοφόρησε από την πρώτη στιγμή που ο Αλεξ Κάλας ανέλαβε την ευθύνη διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη ανέφερε πως ο Καλαϊτζίδης επρόκειτο να ωθήσει αργά ή γρήγορα στην έξοδο τον προπονητή της ομάδας Πάουλο Κάμπος με το αιτιολογικό πως ήταν επιλογή του Γιώργου Γαλανού.

Άμεσα διαψεύστηκε η φημολογία που ήθελε τον Πάουλο Κάμπος να αποχωρεί αργά ή γρήγορα από τον Άρη, λόγω και την έλευσης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ως υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε ποτέ και χθες, μάλιστα, υπήρξε πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με πρώτο θέμα την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Όπως γράφει και η SportDay, εκείνο που προκύπτει είναι πως εκτός των Γεωργιάδη, Σανιά, Ν’ Λουντούλου και του «κλεισμένου» Καλογέρη θα γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες. Αυτό προκάλεσε την ικανοποίηση του Βραζιλιάνου προπονητή, ο οποίος έχει ζητήσει να έχει στη διάθεσή του έτοιμους ποδοσφαιριστές.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως πρέπει να αποκτηθούν ένας επιθετικός (μετά την αποχώρηση του Ατματσίδη), ένας στόπερ (δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Γιαννίτση) και ένας τερματοφύλακας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: