Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αμπιντάλ: «Προτιμώ Μπαρτσελόνα»

Την απόφασή να αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την ανάληψη πόστου στα τμήματα υποδομής και όχι του Ολυμπιακού, γνωστοποίησε ο Ερίκ Αμπιντάλ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «SER Catalunya».

Αμπιντάλ: «Προτιμώ Μπαρτσελόνα»
Οριστικά στην Μπαρτσελόνα θα εργαστεί στο προσεχές μέλλον ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που πρόσφατα αποχώρησε από τον ενεργό δράση λόγω προσωπικού προβλήματος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SER Catalunya» και ξεκαθάρισε το… τοπίο αναφορικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Με ενδιαφέρει η προοπτική να δουλέψει στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό και την πρότασή του, θα συνεχίσω στην Βαρκελώνη. Η δουλειά μου θα αρχίσει πριν το τέλος της σεζόν και εκκρεμεί μία συζήτησή μου με τον κ. Μπαρτομέου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπιντάλ, που ως γνωστό, είχε ανάλογη πρόταση για συνεργασία και από τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα», αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι. «Ελπίζω να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις», τόνισε χαρακτηριστικά με αφορμή τις φήμες που θέλουν τον Αργεντινό επιθετικό να αποχωρεί.

Τέλος, ο Αμπιντάλ αναφέρθηκε και στον Ντάνι Άλβερς: «Η Μπαρτσελόνα, πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος για το δεξί άκρο της άμυνας. Ή κρατάς τον κορυφαίο, ή τον αφήνεις και πάει σε άλλη ομάδα», ήταν τα λόγια του για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: