Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Μαχλάς: «Μας μπήκε το μαχαίρι στο λαιμό»

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δεν διέψευσε τις φήμες πως εκείνος έβαλε τα χρήματα για να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τους παίκτες και να γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Μαχλάς: «Μας μπήκε το μαχαίρι στο λαιμό»

«Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε. Μας μπήκε ένα μαχαίρι στο λαιμό. Άδικα για εμένα. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και η ομάδα θα παίξει κανονικά και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε», ανέφερε –αρχικά- ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ ο οποίος απάντησε με τον εξής τρόπο όταν ρωτήθηκε ότι οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει βάλει εκείνος τα χρήματα…

«Κάπως έτσι είναι αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι η ομάδα με άδικο τρόπο δέχεται πισώπλατα μαχαιριές. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μένει ζωντανή στο κυνήγι για την παραμονή που κάνει. Η προσπάθεια ήταν τιτάνια. Εύχομαι ό,τι αποφάσεις πήραν για την ΠΑΕ ΟΦΗ να τις πάρουν και για τις άλλες ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Θα δώσουμε και τον εαυτό μας για να υπάρχει η ομάδα και αύριο», ανέφερε.

Τέλος τόνισε για την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την παραμονή: «Ναι θα τα καταφέρουμε. Ο Νίκος είναι τεράστιος άνθρωπος και τεράστιος προπονητής και θα τα καταφέρουμε. Μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος θα δεχόταν να αναλάβει την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: