Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η Καλλονή με τα «μάτια» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τα «μάτια» της ΠΑΕ...

Αναλυτικά:

Πέρυσι αποτέλεσε το…πειραματόζωο της Λίγκας. Πόσο θα άντεχε μια επαρχιακή ομάδα με μόλις 20 ετών ιστορία, με παρθενική εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς τη δυνατότητα να παίζει στην έδρα της αλλά εκατοντάδες… ναυτικά μίλια μακριά, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ να σταθεί σε ένα ιδιόμορφο πρωτάθλημα;

Κι όμως η ΑΕΛ Καλλονής απέδειξε ότι ο ενθουσιασμός του νέου σε συνδυασμό με το μεράκι και τη στήριξη των λιγοστών πιστών είναι ικανά να εξασφαλίσουν μια σχετικά άνετη παραμονή με καλό ποδόσφαιρο και κάποιες εντυπωσιακές νίκες. Ο πολύπειρος Γιάννης Μαντζουράκης συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας από τη Μυτιλήνη, με την ομάδα του να δείχνει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα.

Η Καλλονή βρίσκεται στη 10η θέση του Πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της και την “σφιχτή” της άμυνα. Στη Μυτιλήνη έχει πετύχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά με 0-5 από τον Ολυμπιακό, ένα αποτέλεσμα που της χάλασε το ρεκόρ της καλύτερης άμυνας του Πρωταθλήματος που κατείχε ως τότε. Συνολικά έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα μόλις 13 γκολ, ενώ έχει πετύχει 12.

Σημαντική είναι η συμβολή του Μαλτέζου τερματοφύλακα Άντριου Χογκ, ενώ στην επίθεση ο Χουάνμα είναι ο πρώτος της σκόρερ με 3 γκολ. Πυλώνες της ανάπτυξής της οι…γνωστοί Λεοζίνιο, Μανούσος, ενώ προστέθηκε και ο Σάββας Τσαμπούρης. Στην πολύ σταθερή της άμυνα, σημείο αναφοράς είναι ο Αναστασιάδης, ενώ πολύ καλά αποδίδει και ο Στράτος Βάλιος που έχει αγωνιστεί σε 15 ματς.

Μόλις τρεις φορές έχει συναντηθεί “επίσημα” η ΑΕΛ Καλλονής με τον ΠΑΟΚ στη σύντομη ιστορία της και ο Δικέφαλος έχει πετύχει 2 νίκες, ενώ το πρώτο ματς της σεζόν 2014/15 στην Τούμπα ήρθε ισόπαλο.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ η γηπεδούχος ομάδα και ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή, τους εξής: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: