Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Έβαλε… στήθος για την Παρί ο Ζλάταν!! (video)

Χάρη σε γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με το στήθος, η Παρί νίκησε 1-0 τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και πήρε την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ. Διεκόπη λόγω ρίψεως αντικειμένων το ματς για 15 λεπτά!

Έβαλε… στήθος για την Παρί ο Ζλάταν! (video)

Μάλιστα, περίπου τρία λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Σουηδό επιθετικό, οι οπαδοί των «στεφανουά» έριχναν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για 15 λεπτά το παιχνίδι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ… ήρεμα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε τη σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Σχεδόν, ίδιο ήταν το σκηνικό στο δεύτερο μέρος, με την Παρί όμως να έχει την κατοχή.

Τελικά, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 72ο λεπτό, όταν ο Λούκας Μόουρα έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κάνει την προβολή με το στήθος και την μπάλα να περνά τη γραμμή, προτού την απομακρύνει ο Ρουφιέ.

Ωστόσο, για να κρατήσει το 1-0 η Παρί και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του χρειάστηκε και μία «σωτήρια» επέμβαση του Ντουσέζ στο 87ο λεπτό.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: