Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Καζάκης: «Περνάει κρίση ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βλάσης Καζάκης. Ο επιθετικός του Αιγινιακού αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League, δίνοντας, παράλληλα, τις εκτιμήσεις του και για το ματς της πρώην ομάδας του, Καλλονής, με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς της Μυτιλήνης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Εκτός του ότι η Καλλονή έχει μια πολύ καλή ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα φόρτε και δυσκολεύεται να πιάσει την απόδοση που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φαίνεται πως περνάει μια κρίση».

Για τις οπαδικές προτιμήσεις των φιλάθλων στη Λέσβο: «Το γνωρίζω πως έχει πολλούς υποστηρικτές ο Ολυμπιακός, αλλά έχει και αρκετούς ΠΑΟΚτσήδες. Άλλωστε, η Λέσβος βρίσκεται στη βόρειο Αιγαίο, είναι κατά κάποιον τρόπο βόρεια Ελλάδα».

Για τον Αιγινιακό: «Περνάμε και εμείς μια αγωνιστική κρίση. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θέλουμε να συσπειρωθούμε για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας και να ανεβούμε βαθμολογικά. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά την ομάδα. Έχουμε ποιοτικούς  παίκτες και δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση».

Ακούστε τις δηλώσεις του Βλάση Καζάκη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: