Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πρόταση για Νέτο ο Ολυμπιακός!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ζενίτ για την απόκτηση του Λουίς Νέτο, αναμένοντας πλέον την απάντηση των Ρώσων.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, καταθέτοντας πρόταση για τον εξάμηνο δανεισμό του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπει οψιόν στην συμφωνία, εφόσον αυτή επιτευχθεί βέβαια. Ο 26χρονος αμυντικός είναι όπως φαίνεται η πρώτη επιλογή του Βίτορ Περέιρα για την ενίσχυση της άμυνας, χωρίς όμως να αποκλείεται να προχωρήσει τελικά άλλη περίπτωση, αν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές με την Ζενίτ. Υπόθεση όπως αυτή του Νοβαρέτι της Λάτσιο ή του Σιανί.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα με τον αμυντικό του ρωσικού κλαμπ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν καλύψει το κενό που άφησε ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ας μην ξεχνάμε πάντως και την παράμετρο της κίνησης - έκπληξης, που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: