Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πόση μπάλα θα δούμε;

Σ’ ένα ιδανικό πρωτάθλημα δεν μπορείς να μαντέψεις το αποτέλεσμα των αγώνων. Στο δικό ματς πρωτάθλημα, οι καταστάσεις τα ‘φεραν έτσι ώστε να μην ξέρουμε καν… πόσους αγώνες θα δούμε την Τετάρτη.

Πόση μπάλα θα δούμε;
Αν δεν είχαν περάσει μόλις τρεις μέρες από το Σ/Κ θα ευχόμασταν «να δούμε λίγη μπαλίτσα». Στην εμβόλιμη αγωνιστική που έρχεται όμως κινδυνεύουμε να δούμε… κυριολεκτικά λίγη μπαλίτσα.

Κι αυτό διότι οι περιστάσεις τα έφεραν έτσι, ώστε μια μέρα πριν την πραγματοποίησή της, η 18η αγωνιστική να κινδυνεύει να διεξαχθεί κατά τα 2/3! Είτε λόγω διαλύσεων, είτε λόγω χρεών, είτε λόγω απροόπτων.

Το παιχνίδι που θα έδινε λοιπόν ο Ολυμπιακός στο Βόλο με αντίπαλο τη Νίκη δεν έχει οριστεί ούτως ή άλλως εξαιτίας της αποβολής των γηπεδούχων.

Εκείνο του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ έχει… deadline μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (όταν και οι Κρητικοί θα πρέπει να έχουν διευθετήσει τις οφειλές προς τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή για να μην αποβληθούν επίσης απ’ το πρωτάθλημα).

Όσο για την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο βρίσκεται… κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς οι ισχυροί άνεμοι στην Κρήτη ξήλωσαν ένα κομμάτι του σκεπάστρου στο Παγκρήτιο κι αναμένεται η απόφαση για το αν εξασφαλίζεται η ασφαλής διεξαγωγή του προκειμένου να φανεί αν θα παιχτεί τελικά την Τετάρτη.


Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός (0-3 α.α.)

Τετάρτη, 13/1

Εργοτέλης-Πανιώνιος (15:00)
Πανθρακικός-Κέρκυρα (15:00)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (17:15)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (17:15)
SKODA Ξάνθη-Βέροια (17:15)

Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30)

Πέμπτη, 14/1

Πλατανιάς-Ατρόμητος (17:15) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: