Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ούτε ο Μπούρμπος με Λεβαδειακό!

Ακόμη μία απουσία μετρά εν όψει Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τους Νινη (τραυματίας) και Μπούι (τιμωρημένος), το «τριφύλλι» έχασε και τον Χρήστο Μπούρμπο.

Ούτε ο Μπούρμπος με Λεβαδειακό
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Μπούρμπο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του «τριφυλλιού» ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ-άουτ εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Αυτή η απουσία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Σωτήρη Νίνη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αλλά και Ουασίμ Μπούι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο επίσης τραυματίας με πρόβλημα στο γόνατο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Μετά από τα προβλήματα με τους ακραίους αμυντικούς, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ επανέρχεται ο Ζέκα στην ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Κλωναρίδης Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: