Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«Αναλάβαμε από αγάπη για την ΑΕΚ και το στίβο»


Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα στίβου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από το καλοκαίρι και μετά, αναφέρθηκε ο Κώστας Τζίβας στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αναλάβαμε από αγάπη για την ΑΕΚ και το στίβο»

Αναλυτικά: «Από τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησαν οι προσπάθειες μας με τους υπόλοιπους, από αγάπη για το σωματείο και το στίβο γενικότερα, όμως διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Η επιτροπή ανέλαβε μετά την παραίτηση του κ. Σταματιάδη την περίοδο των μεταγραφών των αθλητών και πήραμε την απόφαση να μπούμε ως «πυροσβέστες». Έμειναν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις του Αλέξη Αλεξίου ακόμα και για ποσό χιλίων ευρώ και υπήρξαν προβλήματα ακόμα και για την επιβίωση των αθλητών. Εμείς προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το απαιτούμενο ποσό, μαζέψαμε κάποια λεφτά για να συντηρήσουμε το τμήμα, όμως όχι όλο το απαιτούμενο ποσό.

Οι αθλητές παρέμειναν στο σύλλογο, ως μεγάλη ομάδα που είναι η ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων στις γυναίκες. Δεν υπήρξε ούτε αθλητικό υλικό για να δοθεί σε κάποιον αθλητή που ερχόταν. Έτσι, εξαντλήθηκαν τα όρια μας και παραιτηθήκαμε, είχαμε την προσφορά των φιλάθλων στα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, όμως και πάλι δεν γινόταν να συνεχίσουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: