Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ποιο ρεπό; Η Φενέρ!!

Ούτε 24 ώρες ξεκούρασης δεν… δικαιούνται οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς μία μέρα μετά τη νίκη επί του Άρη, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ποιο ρεπό; Η Φενέρ!
Αντί για ρεπό, προπόνηση! Μπορεί να μην έχουν περάσει καν 24 ώρες από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» να πατούν το παρκέ του ΣΕΦ και την Τρίτη (13/1) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (16/1) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Όπως είναι φυσικό, η πρώτη προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά το θετικό είναι πως πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση και προπονήθηκε κανονικά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος είχε αποκομίσει έναν μικροτραυματισμό από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον νεαρό φόργουορντ να ανεβάζει συνεχώς στροφές και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: