Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στο προσκήνιο ξανά ο Μπλάνκο!

Γέφυρες στον ΠΑΟΚ ρίχνει η πλευρά του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, ύστερα από τις τρελές απαιτήσεις που είχε προβάλλει μετά τη συμφωνία των Θεσσαλονικέων με την Γουέστ Μπρομ. Πώς έχουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Στο προσκήνιο ξανά ο Μπλάνκο

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καταφέρει πριν από μερικές ημέρες να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Γουέστ Μπρομ για δανεισμό έξι μηνών (θα πλήρωνε το 40% της μισής σεζόν και οι Αγγλοι το 60%) του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, με προσιτή ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2015.

Ωστόσο, όταν έφτασε η κρίσιμη στιγμή η πλευρά του παίκτη προέβαλλε αυξημένες απαιτήσεις και ο μάνατζέρ του έβαλε στο κόλπο και τον Ολυμπιακό.

Από χθες το βράδυ προκύπτει η πληροφορία πως «ο ατζέντης του Μπλάνκο κατάφερε να συμφωνήσει με τη Γουέστ Μπρομ, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ». Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα, ώστε να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να έρθει ο Μπλάνκο στην Τούμπα.

Όσον αφορά τώρα τον Μοχάμεντ Μπεν, χθες δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Γαλλοαφρικανό φορ της Βέροιας, ο οποίος χθες πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν πως το «deal» θα κλείσει σύντομα, με τον παίκτη να παίρνει 200.000 ευρώ ετησίως. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: