Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί βοηθάμε τον μικρό Θανάση-Ραφαήλ»

Αφορμή για μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, δίνουν οι Θεσσαλονικείς καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για τη βοήθεια του μικρού Θανάση-Ραφαήλ

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί βοηθάμε τον μικρό Θανάση-Ραφαήλ»

Το 7χρονο αγοράκι πάσχει από εγκεφαλική παραπληγία και βαρεία νοητική υστέρηση, και από την πλευρά του, ο «δικέφαλος του βορά» έβγαλε ανακοίνωση ώστε να καλέσει τον κόσμο του στο γήπεδο, προκειμένου να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το παιδί και την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον του Πλατανιά (18/01, 17:15) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το μικρό Θανάση-Ραφαήλ από τη Θεσσαλονίκη. Το 7χρονο αγοράκι πάσχει από εγκεφαλική παραπληγία και βαρεία νοητική υστέρηση.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε εκείνον και την οικογένειά του!
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: