Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ίδιο σύστημα, ίδιος στόχος!

Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πρώτο παιχνίδι του Περέιρα στο Καραϊσκάκη. Πώς θα παραταχθούν οι Πειραιώτες.

Ίδιο σύστημα, ίδιος στόχος
Από την προηγούμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, περνώντας εκείνος στην πρώτη θέση μετά την βαριά του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Πλέον εκείνο που καλούνται να κάνουν οι Πειραιώτες είναι να παραμείνουν μόνοι πρώτοι μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πανηγυρίσουν το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Σημερινός αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Παναιτωλικός, τον οποίο θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Βίτορ Περέιρα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αγρινιώτες έχουν δείξει πως φέτος δεν αστειεύονται, καθώς διεκδικούν με αξιώσεις το «πλασάρισμά» τους στην πρώτη πεντάδα. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) που χρησιμοποίησε στην Ξάνθη, με μία αλλαγή τον Φορτούνη αντί του Τσόρι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μασουακού.

Στα χαφ θα είναι ο Κασάμι και ο Μανιάτης, με τους Ντοσεβί και Αφελάι στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Γιαννούλης, Διαμαντάκος και Μπενίτες. Εκτός έμειναν οι Ντομίνγκες, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία, Φουστέρ και Εντινγκά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: