Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Άρης… σε κρίση!!


Παρά τις ευκαιρίες ο Άρης έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο «Χ» (0-0) κόντρα στην Καβάλα και βλέπει την κορυφή από απόσταση τριών βαθμών μετά την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Άρης… σε κρίση
Ούτε τώρα κατάφερε να συνέλθει ο Άρης. Μετά τον αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο Γ’ Εθνικής οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν για δεύτερη σερί αγωνιστική κολλημένοι στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 0-0 κόντρα στην Καβάλα.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος απομακρύνθηκε πλέον τρεις βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ενώ η Καβάλα -που είχε εξίσου ευκαιρίες να πάρει το ματς- συνεχίζει δύο βαθμούς πίσω απ’ την κορυφή.

Το ματς ουσιαστικά μοιράστηκε στις δύο ομάδες, με την Καβάλα να έχει τις , μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μισό, με την μεγαλύτερη απ’ αυτές να έρχεται στο 14’ με δοκάρι του Παππά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβηκε, με τον Φερνάντες να χάνει δύο φοβερές ευκαιρίες στο 56’ και 74’, χωρίς όμως να καταφέρει να «πληγώσει» την εστία του Φυρινίδη.

Καβάλα (Ισπυριλίδης): Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82’ Ασημάκης), Βίτλης (86’ Παπαδόπουλος Αμβ), Γκαρακλίδης (57’ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας

Άρης (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (90’+1 Χιντασέλι), Σουνάς (80’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86’ Βασιλόπουλος) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: