Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Τιμή μου να έρθω στον Άρη»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μιλάει στην εφημερίδα «Arena Press» για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Άρη.
Επιμέλεια: Μιχάλης Σαρόπουλος
Η ανάγκη παρουσίας βοηθού προπονητή στο πλευρό του, οδήγησε τον Πάουλο Κάμπος να αιτηθεί την προσθήκη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο επιτελείο του όσο το δυνατόν συντομότερα.
Στο πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάουλο Κάμπος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές των «Αρκάδων», μεταξύ των οποίων ήταν και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Ο 41χρονος προπονητής, κάτοχος πλέον διπλώματος UEFA PRO, είχε συνεργαστεί με τον Πάουλο Κάμπος στον Αστέρα Τρίπολης, από τη σεζόν που ο Βραζιλιάνος κόουτς είχε αναλάβει τα ηνία των Πελοποννήσιων στην Β’ εθνική μέχρι και την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία.
Μιλώντας στην «Arena Press» ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος «έπλεξε» το εγκώμιο του Βραζιλιάνου προπονητή, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ήταν πολύ μεγάλη του τιμή να βρεθεί στον πάγκο του Άρη.
Αναλυτικότερα ανέφερε:
«Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Άρη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί καμία επίσημη πρόταση από κάποιο μέλος της διοίκησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα να βρεθώ στον πάγκο του Άρη γιατί βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας».
-Έχετε συνεργαστεί με τον Πάουλο Κάμπος στο παρελθόν;
«Με τον κόουτς έχουμε συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης την χρονιά που ήταν στην Β’ εθνική αλλά και την επόμενη σεζόν. Οι εντυπώσεις που μου άφησε σαν παίκτη ήταν εξαιρετικές, ήξερε πώς να μας προσεγγίσει, πώς να μας κάνει να παίξουμε για “πάρτη” του και πώς να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις. Τον εκτιμώ φοβερά και πιστεύω ότι αντίστοιχη θα είναι και η δουλειά που θα έχει κάνει στον Άρη».
-Εσείς θα θέλατε να εργαστείτε στον Άρη;
«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να δουλέψει στον Άρη, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Εφόσον δεν κατάφερα να φορέσω τη φανέλα του Άρη ως παίκτης, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βρεθώ στον πάγκο ως προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: