Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Βίτορ: «Αν είμαστε όπως πρέπει, κερδίζουμε και με δέκα»

Τον καλύτερό τους εαυτό πρέπει να δίνουν στον ΠΑΟΚ, είτε παίζουν με δέκα είτε με έντεκα ποδοσφαιριστές, όπως δήλωσε ο Μιγκέλ Βίτορ εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

Βίτορ: «Αν είμαστε όπως πρέπει, κερδίζουμε και με δέκα»
Το σύνθημα για τις επόμενες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έδωσε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη Μυτιλήνη.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος στόπερ τόνισε πως περιμένει εκείνος και οι συμπαίκτες του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίζεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός στο Novasports

Για τη νίκη επί της Καλλονής:

«Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για αυτό. Πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα, που ήταν πιο σημαντικό για εμάς. Ίσως ήταν το “κλικ” που χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καινούργια αρχή, δίνοντας μας περισσότερα πράγματα σε επίπεδο νοοτροπίας και φιλοσοφίας».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα μετά την αποβολή του Κάτσε:

«Πολλές φορές όταν μία ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καλύψουν το κενό. Ίσως από εκεί ξεκίνησε η προσπάθειά μας, κάτι που έπρεπε να κάνουμε από την αρχή όλοι μαζί. Έτσι μας βγήκε το πάθος και τελικά καταφέραμε να περούμε τη νίκη. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στην άμυνα, βγάλαμε ένταση και πάθος για τη νίκη. Διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς, ενώ δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Για τον εντός έδρας αγώνας με τον Πλατανιά:

«Είναι μία καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει κάνει καλά παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να τον είχε κερδίσει. Παίζει με αντεπιθέσεις και είναι επικίνδυνη. Έχουμε αποδείξει πως αν είμαστε όπως, πρέπει κερδίζουμε τον οποιονδήποτε είτε με 10 είτε με 11 ποδοσφαιριστές».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Κριστιάν Νομπόα:

«Δεν είχαμε κάποια προσωπική επαφή πριν έρθει εδώ. Τον ήξερα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη αξία. Γνωριστήκαμε και διατηρούμε καλή σχέση. Φαίνεται ότι είναι και καλός χαρακτήρας και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: