Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σενάριο για Τζαβέλλα και Ατρόμητο!

Ο Έλληνας αμυντικός αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τις φήμες να εμπλέκουν τον Ατρόμητο στην υπόθεση.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει θέσει εκτός ομάδας, ο Ελληνας αμυντικός έχει ξεκινήσει να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Ένα απ' αυτά μπλέκει τον Ατρόμητο στην διεκδίκηση του Τζαβέλλα.
Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα και «ψάχνεται» για ομάδα και σίγουρα ο Ατρόμητος θα αποτελούσε μια καλή επιλογή γι' αυτόν. Από την άλλη πλευρά, στο Περιστέρι έχουν ξεκαθαρίσει πως θα αποκτήσουν έναν αριστερό εξτρέμ (Μαρσελίνιο) και έναν επιθετικό (Καράσκο), αλλά η τακτική τους σε τέτοιες περιπτώσεις μας έχει δείξει πως δεν αποκλείεται να κάνουν την έκπληξη.
Αλλωστε, ο Τζαβέλλας είναι Έλληνας, είναι σε πολύ καλή ηλικία και μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του αριστερού μπακ (ο Κοντοές είναι στην έξοδο), όσο και αυτή του κεντρικού αμυντικού (έφυγε ο Ταυλαρίδης). Οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: