Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Παπαθεοδώρου: «Λες και η Κηφισιά είναι… Μπαρτσελόνα»

Στην αυταπάρνηση των παικτών του, παρά την κακή ψυχολογία των συνεχόμενων ηττών, απέδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τη νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Πανιωνίου.

Παπαθεοδώρου: «Λες και η Κηφισιά είναι… Μπαρτσελόνα»
Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Πανιωνίου, με την οποία η ομάδα των βορείων προαστίων έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, η οποία παίρνει μεγαλύτερη διάσταση από την απόδοση του αντιπάλου, η οποία ήταν σε υψηλό επίπεδο. Έπαιξε πολύ καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε υψηλά νούμερα σε όλες τις κατηγορίες, πολύ καλή παρουσία γενικότερα κάτι που πρέπει να πιστωθεί ο κόουτς Αλεξανδρής. Εμείς είχαμε πολύ μεγάλη πίεση, άγχος και θέληση όλα αυτά μαζί, αν δεν μπορείς να τα ελέγξεις γιατί και ο αντίπαλος σου δημιουργεί προβλήματα, κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα ο τρόπος που ήρθε, κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη.

Οι παίκτες έδειξαν αυταπάρνηση παρά την κακή ψυχολογία που είχε διογκωθεί, λες και η Κηφισιά είναι… Μπαρτσελόνα και δεν μπορεί να χάσει 3-4 ματς. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει, είναι η ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό και πήγε στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη όπως είπε και ο Βασιλόπουλος. Στην Ελλάδα πάντα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Αν δεν στηρίξουμε εμείς τους παίκτες με τα μειονεκτήματα που έχουν και να ηρεμήσουμε και πιστεύω η νίκη θα μας βοηθήσει να το κάνουμε. Χρειάζεται επιμονή, ηρεμία, δουλειά και ταπεινοφροσύνη και θα πάμε καλύτερα. Έχουμε επιλέξει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστές Έλληνες, δεν είμαστε Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να έχουμε εξίσου ποιοτικούς ξένους. Τα δύο επόμενα ματς θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα καλύτερο σύνολο
».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλώντας και για την επιστροφή του στα παρκέ υπογράμμισε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα και μίλησα ένιωσα ότι είναι μια ομάδα που νιώθω άνετα χαίρομαι που έδωσαν τη δυνατότητα να δουλέψω μαζί τους. Σήμερα χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Μια νίκη στην έδρα μας μετά από σερί άτυχων αποτελεσμάτων. Ερχόμενος εδώ άκουσα πολλά σχετικά με τις ηλικίες κτλ. Χαίρομαι που είμαι εδώ γιατί δείχνουν μεγάλη διάθεση και ζήλο για να κάνει η ομάδα καλύτερη πορεία. Μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαστε λίγο ανυπόμονοι στο παιχνίδι μας. Είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: