Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Ίδρωσε» το «Πειρατικό»

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη ο Φοίνικας Σύρου, που επιβλήθηκε 3-1 σετ της ΜΕΝΤ με ανατροπή στην 13η αγωνιστική της Volleyleague και έμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

«Ίδρωσε» το «Πειρατικό»
Ζορίστηκε αλλά έφυγε νικητής απ’ την Τούμπα ο Φοίνικας Σύρου, που επιβλήθηκε 3-1 σετ της ΜΕΝΤ στην 13η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Συριανοί αιφνιδιάστηκαν και έμειναν πίσω στα σετ, όμως με κορυφαίο τον Ντόκιτς έφτασαν στην σπουδαία ανατροπή που τους κράτησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Από την άλλη, η ΜΕΝΤ έμεινε στην ένατη θέση με δώδεκα βαθμούς.

Η ΜΕΝΤ πήρε το προβάδισμα στο πρώτο σετ, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους και έκανε το 1-0. Ο Φοίνικας βελτίωσε την υποδοχή του στη συνέχεια κάνοντας άνετα το 1-1, ενώ στο τρίτο σετ έγινε μίνι ντέρμπι, όμως ένα σερί 3-0 στο 19-18, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Στο τέταρτο σετ η ΜΕΝΤ παραδόθηκε με κάτω τα χέρια και ο Φοίνικας πανηγύρισε το τρίποντο χωρίς αντίσταση.

Τα σετ: 1-3 (25-18, 16-25, 20-25, 19-25)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Παντίρης, Παπαϊκώβου, Μπίσετ, Μάντζιος, Κλερσέντ / Αντωνιάδης (λ), Κνάπεκ (λ), Ναζίρης, Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Γραμματικάκης.

Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης, Πέκμανς, Ντάμποβιτς, Χρ.Παπαδόπουλος, Ντόκιτς, Λάππας / Εφραιμίδης Ν. (λ), Π.Παπαδόπουλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: