Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Χτυπάει» και η Πάρμα τον Νέτο!!

Στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Λουίς Νέτο της Ζενίτ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό στο κέντρο της άμυνάς του, φέρεται να μπαίνει και η Πάρμα σύμφωνα με τους Ιταλούς!

«Χτυπάει» και η Πάρμα τον Νέτο!

Οι «παρμέντσι» κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να έχει καταλήξει στις λύσεις των Νέτο και Καμπανιάρο, αλλά να έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Πορτογάλο!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η πρόταση που φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει η Πάρμα αφορά των εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου σέντερ μπακ, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή, ο Νέτο βρίσκεται στο Κατάρ και παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του ρωσικού πρωταθλήματος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των Ρώσων, ύστερα από την απόκτηση του Εζεκιέλ Γκαράι.

Από ‘κει και πέρα, ο Βίλας Μπόας ερωτήθηκε από την ιστοσελίδα «sport-express.ru» για το αν έχει επικοινωνήσει με τον πρώην συνεργάτη στην Πόρτο και νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, αναφορικά με την παραχώρηση του Νέτο: «Μιλήσαμε με τον Βίτορ για πολλά θέματα, αλλά όχι γι’ αυτό του Νέτο», ήταν απάντηση του Πορτογάλου προπονητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: