Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Βρίσκει στο… ταβάνι η Ίντερ!

Ούτε με τον Μαντσίνι μπορεί να χαμογελάσει η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην δεύτερη σερί νίκη τους (έχουν να το κάνουν απ’τον Οκτώβριο) και έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Έμπολι.

Βρίσκει στο… ταβάνι η Ίντερ
Δεν χάνει, αλλά αυτό δεν… φτάνει για την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν μπόρεσαν να περάσουν από την έδρα της πληγωμένης Έμπολι, μένοντας στο 0-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Αν και ξεκίνησε δυνατά η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να απειλήσουν την εστία του Χαντάνοβιτς, που όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ ρίσκαρε περισσότερο, όμως ούτε τότε μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Η Έμπολι κέρδισε ξανά μέτρα στο γήπεδο, στα τελευταία λεπτά, βγήκε από την περιοχή της και κατάφερε με μεγάλη άνεση να κρατήσει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Αντίθετα, οι «νερατζούρι», αν και έφτασαν στη Μίλαν στους 26 (έχει ματς λιγότερο) και την 8η θέση έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: