Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Με το μυαλό στον… Τσάμη ο Λυκογιάννης

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, καθώς τραυματίας αποχώρησε ο Άγγελος Τσάμης και έτσι ο Άρης Λυκογιάννης βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Με το μυαλό στον… Τσάμη ο Λυκογιάννης
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Κολοσσού Ρόδου στη νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, αλλά… ανήσυχος για την κατάσταση του Άγγελου Τσάμη, εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο αρχηγός των «θαλασσί» αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε για να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στα “διπλά” που έχουμε πάρει. Κάναμε ένα καλό ματς επιθετικά, ενώ ήμασταν και καλοί στην άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μείναμε, όμως, συγκεντρωμένοι, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε καλή αντίδραση και έτσι νικήσαμε δίκαια. Η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς, καθώς χάσαμε και τον Τσάμη, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό δεν θα τον έχουμε μαζί μας. Νομίζω, όμως, πως έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας. Πλέον, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα ματς που είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Συγχαρητήρια στον κόουτς Μαρκόπουλο για την ομάδα που έχει φτιάξει και για το μπάσκετ που παίζει».

Για το πόσες νίκες δίνουν «μαξιλαράκι» παραμονής: «Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποιο είναι το “μαξιλαράκι”. Θυμάμαι μια φορά είχε γίνει να πέσει ομάδα με 9 νίκες. Πιστεύω πως οι 10 είναι ένα καλό “μαξιλαράκι”, αλλά στο φετινό πρωτάθλημα με τις εκπλήξεις που γίνονται κάθε αγωνιστική, ποτέ δεν ξέρεις…».

Από την πλευρά του, ο Ντομινίκ Ουότερς είπε: «Επιτέλους κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα παίξαμε καλά και δυνατά και δεν είχαμε τόσα προβλήματα στο ματς. Είμαστε ευτυχισμένοι με τη νίκη, αλλά ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όσο θα θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: