Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Συμφωνία του αιώνα η μεταγραφή Μόρισον»!

Μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει όποια ομάδα καταφέρει να αποσπάσει τα δικαιώματα του Ράβελ Μόρισον, σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του, παρά το γεγονός ότι ο νεαρός μέσος αδυνατεί τη φετινή σεζόν να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.
Για το λόγο αυτό, άλλωστε, και εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων που προκάλεσε, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ του έδωσε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με άλλον σύλλογο. Η Λάτσιο παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει δικό της, όμως το θέμα «κόλλησε» την τελευταία στιγμή. Ο 21χρονος άσος ακόμα… ψάχνεται, με τον ατζέντη του να θεωρεί πως όποια ομάδα τον αποκτήσει, θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη μαζί του.
«Όπου και να πάει θα είναι η τελευταία του ευκαιρία. Ο Ράβελ θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο ρόστερ της Άρσεναλ για παράδειγμα ακόμα και αύριο. Οι ικανότητές του είναι απίστευτες, είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Θα είναι η μεταγραφή του αιώνα σε όποια ομάδα και αν πάει», τόνισε ο Μπάρι Σίλκμαν και πρόσθεσε:
«Προσωπικά, εάν ήμουν προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθούσα απεγνωσμένα να τον πάρω στην ομάδα μου μέχρι το τέλος της σεζόν».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: