Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Ναι» από Κάμπελ, εξελίξεις με Νέτο!


Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά θέματα στον Ολυμπιακό. Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Πειραιώτες ο Τζόελ Κάμπελ, ενώ φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για τον Νέτο.

«Ναι» από Κάμπελ, εξελίξεις με Νέτο

Από την αρχή είχε γίνει γνωστό πως η υπόθεση του Κοσταρικανού εξτρέμ είναι αρκετά δύσκολη, αλλά στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έδειχναν αποφασισμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Τελικά η υπομονή των πρωταθλητών Ελλάδας φαίνεται πως τους βγαίνει σε καλό, καθώς – όπως γράφει ο «Γαύρος» - σε επικοινωνία που είχαν οι ιθύνοντες του συλλόγου με τον διεθνή άσο, εκείνος δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό τους.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι η ξεκάθαρη απάντηση της Άρσεναλ για το αν παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού τον Κάμπελ, ή οι δύο ομάδες θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής του παίκτη. Πάντως, στο Λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία πως τελικά ο Κοσταρικανός θα αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα βοηθήσει στο Europa League.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για την απόκτηση του Λουίς Νέτο από τους Πειραιώτες. «Η ιδέα να παίξει στον Ολυμπιακό του Περέιρα, καλύπτει τον παίκτη, ο οποίος θα ήθελε να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα… Ολυμπιακός και Ζενίτ τα έχουν βρει. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η δουλειά», έγραψε η ιστοσελίδα maisfutebol.pt.

Όπως γράφει η SportDay, η συμφωνία των δύο συλλόγων αφορά τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι (και οψιόν αγοράς για μετά). Όσον αφορά τη «σφήνα» της Πάρμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν δείχνουν να ανησυχούν και προφανώς τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: