Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αλεξανδρής: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Υπερήφανος για τους παίκτες του και γενικά για όλη την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Πανιωνίου από τη Νέα Κηφισιά.

Αλεξανδρής: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»
Τα… παιδαριώδη λάθη που έκανε ο Πανιώνιος στο τέλος, του κόστισαν την ήττα από τη Νέα Κηφισιά, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος παρ’ όλα αυτά τόνισε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.

«Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, τους συνεργάτες την ομάδα. Δουλεύουμε με ζήλο, η ομάδα έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με το υλικό, τις αλλαγές και κυρίως τις απουσίες. Μέσα σε όλα τα… ντεζαβαντάζ έχουμε και την ατυχία να μην είμαστε όλοι σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να καλύψουμε αδυναμίες. Η διακοπή φέρνει… την κούραση, γιατί χάσαμε τον ρυθμό μας. Στο τέλος μας βγήκε η κούραση είχαμε κακές επιλογές και φορτωθήκαμε με φάουλ, κυρίως οι ψηλοί μας.

Δυστυχώς είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη αλλά υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη για ομάδα αυτού του επιπέδου και τα… πληρώσαμε, χάνοντας ένα δικό μας παιχνίδι! Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Ντέιβις στην άμυνα, ενώ μας αποδιοργάνωσαν τα πολλά φάουλ. Στο τέλος η βιασύνη ήταν απόρροια του άγχους. Περιμένω από κάποιους που τους δίνεται η ευκαιρία να δικαιώσουν τη δουλειά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται, χρειάζεται υπέρβαση αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε
», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Μετά από 40 χρόνια στο μπάσκετ, θα ήμουν… μπακάλης αν δεν μπορούσα να ελέγξω το κλίμα και τη συμπεριφορά των παικτών, δείχνουμε αξιοπρέπεια ακόμα και στις διαμαρτυρίες μας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βεργίνης υπογράμμισε: «Ήταν ένα σημαντικό ματς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τη Νέα Κηφισιά αλλά σήμερα “χαρίσαμε” το ματς. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά με κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πλησιάσουν και στο τέλος να πάρουν αυτοί το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: