Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Θλάση ο Λαφαγέτ, ξεκούραση για Πέτγουεϊ!!

Τη πρώτη εκτίμηση του γιατρού του Ολυμπιακού μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν Όλιβερ Λαφαγιέτ και Μπρεντ Πέτγουεϊ. 7-10 μέρες εκτός ο πρώτος.

Θλάση ο Λαφαγέτ, ξεκούραση για Πέτγουεϊ

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει υποστεί ελαφρά θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που θα τον κρατήσει για 7-10 ημέρες εκτός δράσης. Όπως είναι φυσικό χάνει το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό για το πρωτάθλημα την Δευτέρα και πιθανότατα και αυτό με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική του Top 16. Λογικά θα είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, αν και υπάρχει αισιοδοξία πως λόγω του πολύ καλού μυϊκού του συστήματος, δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και νωρίτερα.

Σε ό,τι αφορά τον Πέτγουεϊ, η εξέταση δεν έδειξε κάτι διαφορετικό από το ήδη υπάρχον πρόβλημα στη μέση. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες, δεν θα παίξει στην Ελευσίνα και ανάλογα με την κατάστασή του θα κριθεί αν θα είναι στην δωδεκάδα στο παιχνίδι με την Λαμποράλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: