Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γκολ και… φορ!

Νίκη με πολλά γκολ θέλει η ΑΕΚ απόψε στην Καισαριανή κόντρα στον Άλιμο, τη στιγμή που ο Κρισάντους έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για τη θέση του σέντερ φορ.

Γκολ και… φορ

Τα προβλήματα και πάλι δεν λείπουν, καθώς εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κολοβέτσιος και Κορδέρο, οι ανέτοιμοι Μπαρμπόσα και Ντακόλ, καθώς και οι Βούρας και Ντακόλ λόγω ίωσης. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει αποκαλύψει πλήρως τα πλάνα του, αλλά όλα δείχνουν πως σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν ο Ανέστης στο τέρμα, οι Σαρρής και Λαμπρόπουλος στα στόπερ (αουτσάιντερ ο Τζανετόπουλος), ο Πεταυράκης σαν αριστερό μπακ, οι Γιόχανσον και Ανάκογλου στον άξονα, ο Αραβίδης στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μπρέτσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Ρόβας έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το δεξί άκρο άμυνας αντί του Μπακάκη (που μάλλον προφυλάσσεται εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα), ενώ Μάνταλος και Πλατέλλας έχουν προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις του κέντρου αντί των Ζόριτς και Ντούνη.

Αναμονή για Κρισάντους

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επίθεσης της ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός φορ αναμένεται τις επόμενες μέρες να μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ και εφόσον αυτό συμβεί, η «Ένωση» έχει καλές πιθανότητες να τον αποκτήσει, λόγω και της καλής του σχέσης με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στη Λας Πάλμας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πέρα από τον 24χρονο άσο έχει και κάποιες άλλες λύσεις στα υπόψη του, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα βιαστούν…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: