Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Φλεβαράκης: «Δικαιώθηκα με τον ΠΑΟΚ»

Δικαιωμένος δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης με τον φετινό ΠΑΟΚ μετά την ήττα των Τρικάλων, με τον κόουτς των Θεσσαλών να λέει πως ο «Δικέφαλος» είναι πιο κοντά στους δύο «μεγάλους», παρά στους υπόλοιπους.

Φλεβαράκης: «Δικαιώθηκα με τον ΠΑΟΚ»
Στην κούραση που «μίλησε» στο τέλος απέδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης την ήττα των Τρικάλων από τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας από τη Θεσσαλία να δηλώνει πως ο φετινός «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πιο κοντά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, παρά στους υπόλοιπους του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στους δύο μεγάλους παρά στους υπόλοιπους και αισθάνομαι δικαιωμένος γι’ αυτό καθώς το δείχνει η πορεία του και αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα κάνουν και μέσα και έξω από την Ελλάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα αλλά δώσαμε ότι είχαμε. Πέρσι ο Κάρτερ μας έβαλε καλάθι σε νεκρό χρόνο, τώρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρίτο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις ότι θετικό μπορείς απ’ αυτά τα παιχνίδια καθώς έρχεται μία τριάδα αγώνων που για εμάς μπορεί να είναι όλη η σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να πάρουμε προβάδισμα με την ευστοχία που είχαμε σε εκείνο το σημείο.

Εκεί που πήγε το ματς, κρίθηκε μία βολή, ένα τρίποντο, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή εμπειρία για να γυρίζει τα ματς. Πέρα από το παιχνίδι που είναι σημαντικό, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος των Τρικάλων πόσο δουλεύουμε και προσπαθούμε. Αν είχαμε τους παίκτες που μας λείπουν καταλαβαίνει ο καθένας που θα ήμασταν, στο τέλος η κούραση σε Ίνγκραμ και Χάρις ήταν ξεκάθαρη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη
».

Με τη σειρά του, ο Άλεξ Χάρις ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή την στιγμή καθώς θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά για να έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε ότι η μισή ομάδα είχε προβλήματα με ασθένειας αυτή την εβδομάδα, θεωρώ ότι όλοι παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την τελευταία φάση και την ευκαιρία που εγώ είχα. Ήταν ένα τεράστιο, απαίσιο λάθος και θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι καλύτερο για την ομάδα μου αφού είμαι ένας από τους λίγους που δεν ήμουν άρρωστος οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δουλέψω αρκετά σκληρά για να μην συμβεί ξανά στο μέλλον κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: