Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Δεν έμειναν ικανοποιημένοι στον Πανιώνιο με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Να παίζουμε έτσι απέναντι σε όλους», είπε για την συνέχεια.

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»
Μπορεί ο Πανιώνιος να πήρε έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στις εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, ενώ τόνισε πως περιμένει ανάλογες εμφανίσεις από τους παίκτες του σε όλα τα παιχνίδια.

Τέλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ρισβάνη στο ματς και αναφέρθηκε στην προσπάθεια απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι. Εμείς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιμπαγάσα να κάνουμε το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Μετά είχε ένα πρόβλημα και έπρεπε να τον αλλάξουμε. Είχαμε ευκαιρίες, το πέναλτι, το ψαλιδάκι του Γιάννου όπως είχε και ο Παναθηναϊκός. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια εικόνα, θα καταφέρουμε να παραμείνομε στην κατηγορία. Το θέμα δεν είναι να παίζουμε μόνο έτσι απέναντι στις μεγάλες ομάδες αλλά απέναντι σε όλους».

Για την εικόνα της ομάδας απέναντι στις μεγάλες ομάδες: «Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δείχνει η ομάδα πως μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορεί να παίζεις καλά και να χάσεις. Πρέπει να είσαι 100% σε όλα τα ματς και θα γυρίσει λίγο και η τύχη».

Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε έναν παίκτη μπροστά, δεν έχουμε επιλογές. Ψάχνουμε έναν παίκτη, δεν είναι και εύκολο να βρούμε παίκτη με ρυθμό, να μας βοηθήσει».

Για τον Ρισβάνη: «Ρίσκο είχε αλλά αυτά τα ματς θα τον κάνουν καλό. Παίζει σε μια ομάδα που ανήκει. Όσο πιο καλά παίξεις τόσο πιθανότητες περισσότερες έχεις να γυρίσεις και να παίξεις. Έχει πολλά προσόντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: