Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ματς χωρίς αύριο!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Τούμπα. Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Ρατς, ανυπομονεί ο Νομπόα. Ποιους θα επιλέξει τελικά ο Αναστασιάδης.

Ματς χωρίς αύριο!
Σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό επιθυμεί να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Πλατανιά στην Τούμπα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών, αφού οι Τζιόλης, Γλύκος και Δεληγιαννίδης παραμένουν εκτός, ενώ σε αυτά προστέθηκε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ρατς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του Ρουμάνου μπακ-χαφ θα κριθεί το πρωί.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς (ή Ποζατζίδη, Τζαβέλλα).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μαντούρο και ο Τζανδάρης, με τον Μακ και τον Σαλπιγγίδη στα πλάγια.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Περέιρα. Η 18άδα θα ανακοινωθεί σήμερα, όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας ματς του «Δικεφάλου».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: