Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Σαν ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποδεικνύει μέσα από το sport-fm.gr γιατί είναι τόσο σκληρό καρύδι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Σαν ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!
*** Ντεμπούτο λοιπόν Περέϊρα σήμερα στο Καραϊσκάκη.

*** Κι ο Πορτογάλος δεν είναι και ο πιο τυχερός προπονητής! Πρώτο του ματς ήταν στην Ξάνθη, με την αήττητη εκεί τοπική ομάδα. Και δεύτερό του τώρα στο Καραϊσκάκη με ένα αντίπαλο αήττητο επί έξι αγωνιστικές (4-2-0), με παράδοση να σκυλιάζει μέχρι το τελευταίο λεπτό στο Καραϊσκάκη και με μόλις ένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα με παθητικό πάνω από ένα γκολ, το…5-2 επί της Ξάνθης!

*** Δεν ξέρω αν πέφτω έξω, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει να δώσει σήμερα ένα παιχνίδι δύσκολο σαν ντέρμπι. Σα να παίζει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! Κι επειδή αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ανοικτά ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κι ο Ολυμπιακός το ένα το πήρε και το άλλο το έχασε, ας προσέξει πάρα πολύ τι θα γίνει στο αποψινό ματς.

*** Ο Χάβος είναι ένας προπονητής που δυσκολεύει όσο ίσως κανένας άλλος τον Ολυμπιακό!

*** Φέτος με τον Παναιτωλικό έφερε 1-1 στο Αγρίνιο.

*** Πέρσι πάλι με τον Παναιτωλικό έφερε 0-0 στο Αγρίνιο κι έχασε 1-2 στο Καραϊσκάκη με πέναλτι.

*** Το φθινόπωρο του 2012 με τη Βέροια έχασε 1-2 εντός έδρας κι είχε δοκάρι στο τέλος για ισοφάριση.

*** Το 2011 με τον ΠΑΟΚ έφερε 1-1 στο Καραϊσκάκη για το κύπελλο και κέρδισε στην Τούμπα 2-1 για το πρωτάθλημα κι 1-0 για το κύπελλο.

*** Η μοναδική φορά που ο Χάβος έχασε από τον Ολυμπιακό με διαφορά ήταν στο πρώτο του παιχνίδι εναντίον του ως προπονητής, ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 στο Καραϊσκάκη το 2010, με το σκορ 1-0 ως το 72’ και τον ΠΑΟΚ να παίζει με 10 παίκτες από το 58’.

*** Είναι σκληρό καρύδι ο Παναιτωλικός πάντα για τον Ολυμπιακό κι είναι σκληρό καρύδι και πάντα ο Χάβος για τον Ολυμπιακό. Ο δε Περέϊρα είναι προπονητής 10 ημέρες στον Ολυμπιακό κι ο Χάβος 2 χρόνια στον Παναιτωλικό.

*** Ένας Ολυμπιακός, που για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, μόνο πειστικός δεν είναι στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκη. Τα αποτελέσματά του εδώ και τέσσερις μήνες: 2-1 τον Πλατανιά με γκολ στο 73’, 2-0 τον Πανιώνιο με το δεύτερο γκολ στο 90’, 2-2 με τον ΠΑΣ, 1-2 από τον ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Πανιώνιο (κύπελλο), 1-0 τον Παναθηναϊκό, 3-0 τη Βέροια με το σκορ 1-0 ως το 88’.

*** Υπερβάλλω για τη δυσκολία του αγώνα με τον Παναιτωλικό; Μακάρι να πέσω έξω. Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί σε κάτι τέτοια παιχνίδια όπως ακριβώς αυτό με τον Παναιτωλικό.

*** Και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσει κι ο κόσμος του Ολυμπιακού το αποψινό παιχνίδι. Λέμε για την ομάδα ότι φέτος δεν δείχνει πόσο πολύ το θέλει το πρωτάθλημα. Μήπως να δείξει κι ο κόσμος λίγο περισσότερο πόσο πολύ το θέλει;…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: