Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Χ. Μαρκόπουλος: «Δίκαια νίκησε ο Κολοσσός»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Χάρης Μαρκόπουλος τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Κοροίβου, με τον κόουτς της ομάδας από την Αμαλιάδα να αναφέρεται στα προβλήματα τραυματισμών.

Χ. Μαρκόπουλος: «Δίκαια νίκησε ο Κολοσσός»
Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον Κόροιβο Αμαλιάδας, την εβδομάδα που πέρασε, δεν του επέτρεψαν να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς, γιατί ξέραμε από την αρχή πως ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και ξέρει να ανοίγει το γήπεδο. Εμείς, δεν προετοιμαστήκαμε τόσο καλά την εβδομάδα που μας πέρασε, λόγω των τραυματισμών. Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν καταφέραμε σε μερικές περιπτώσεις να πλησιάσουμε, τότε είτε κάναμε κάποια λάθη, είτε ο Κολοσσός πετύχαινε μεγάλα σουτ. Η νίκη του Κολοσσού είναι δίκαιη και γι’ αυτό εύχομαι στην ομάδα και τον κόουτς, καλή συνέχεια», δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά του, ο πρώην παίκτης του Σάσα Βασίλιεβιτς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, ο οποίος έκανε ένα καλό παιχνίδι και έφτασε στη νίκη. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο, αλλά δυστυχώς τον κλείσαμε με ρεκόρ 4-9. Έτσι, στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να παίξουμε για τη… ζωή μας. Γενικά τους τελευταίους 2-3 μήνες είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτή η ομάδα αξίζει κάτι καλύτερο και γι’ αυτό ελπίζω να πάμε πιο καλά στη συνέχεια. Για άλλη μία φορά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του, αλλά και να πω πως ένιωσα πολύ ωραία που βρέθηκα ξανά εδώ, έστω και ως αντίπαλος, απέναντι σε μία πολύ όμορφη και μπασκετική ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: