Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Κάρτερ: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και… πράσινο φως»

Η αυτοπεποίθηση των παικτών και η εμπιστοσύνη του Σούλη Μαρκόπουλου φέρνει νίκες με μεγάλα σουτ στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μαρκ Κάρτερ μετά το «διπλό» στα Τρίκαλα.

Κάρτερ: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και… πράσινο φως»
Ο Μαρκ Κάρτερ με ένα τρίποντο κι ένα κλέψιμο ήταν καθοριστικός στη νίκη του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» για πολλοστή φορά πήρε ένα ματς στο φινάλε του και αυτό δεν είναι τυχαίο.

«Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε το πράσινο φως από τον προπονητή, όποιος είναι ελεύθερος να πάρει το σουτ. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Το μότο μας στον ΠΑΟΚ είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Ότι και να γίνεται προσπαθούμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι για να είμαστε πάντα στη διεκδίκηση της νίκης. Αυτό συνέβη και σήμερα», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Ο ίδιος πέρσι είχε χαρίσει στο ίδιο γήπεδο τη νίκη στον Πανιώνιο. «Φέραμε την ομάδα σε θέση να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Στα τελευταία δευτερόλεπτα διεκδικήσαμε το παιχνίδι και το ίδιο είχε γίνει και με μένα πέρσι στον Πανιώνιο. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη, δεν τα παρατήσαμε», τόνισε ο Κάρτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: