Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στιλ: «Κρίμα που δεν ήρθε η νίκη»


Στην κρισιμότητα της απόκρουσης του πέναλτι στάθηκε ο Λουκ Στιλ, που όμως ήθελε να συνδυαστεί με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιώνιου.

Στιλ: «Κρίμα που δεν ήρθε η νίκη»
Ανάμικτα συναισθήματα για τον Λουκ Στιλ μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη. Ο γκολκίπερ των «πράσινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως ήθελε να συνδυαστεί η εξαιρετική επέμβασή του στο πέναλτι του Κολοβού με τη νίκη της ομάδας του. Παράλληλα, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του «Τριφυλλιού» αλλά και στην καλή εμφάνιση του Πανιώνιου.

Αναλυτικά:
«Είναι δύσκολο να πω τι έφταιξε, αλλά αν ήταν να πω είναι πως αφήσαμε μισοτελειωμένες τις επιθέσεις που δημιουργήσαμε. Μας έβαλαν βέβαια δύσκολα και οι αντίπαλοί μας, αλλά και εμείς κάναμε το ίδιο».

Για την καλύτερη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν μια ομάδα προηγείται γυρίζει πίσω, έτσι έγινε και σήμερα. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θα έλεγα πως είμαι απογοητευμένος γιατί μπορεί να ισοφαρίσαμε, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη και αυτό δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο».

Για την διαφορά Λεωφόρο με εκτός έδρας: «Δεν υπάρχει εξήγηση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές παίζεις καλά, άλλες όχι. Αν πρέπει να διορθώσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί στο τελειώματά μας και αυτό στα εκτός έδρας ματς δεν γίνεται συχνά».

Για το πέναλτι: «Πάντα είμαι ζεστός και αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χρειαστεί να κάνεις μία επέμβαση και σήμερα ήταν μια τέτοια μέρα. Είμαι στεναχωρημένος που αυτή η επέμβαση δεν έφερε τη νίκη όμως συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: