Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Χατζηελευθερίου: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Άρη» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Χατζηελευθερίου. Ο γενικός αρχηγός της Δόξα Δράμας αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τον Άρη και για τα εισιτήρια που θα δώσει η Δραμινή ομάδα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μας το παιχνίδι είναι όπως και όλα τα υπόλοιπα η μόνη ιδιαιτερότητα είναι πως ο Άρης θα έχει πολλούς φιλάθλους . Μέσα στην εβδομάδα πήγε να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με δηλώσεις που έγιναν όμως όλα είναι καλά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Άρη. Σκέψη δική μας προκειμένου να μην έχουμε συνωστισμό από τους φιλάθλους του Άρη είναι να διατεθούν τα εισιτήρια πιο μπροστά , γιατί αλλιώς τα άτομα που θα έρθουν την τελευταία στιγμή δεν θα μπορέσουν να μπούνε στο γήπεδο».


Για το τι λέει διοίκηση του Άρη για τα εισιτήρια: «Θα μιλήσει ο κ.Καλαϊτζίδης με τους συνδέσμους για να ξεκαθαρίσει για τα εισιτήρια. Υπολογίζουμε πως οι οπαδοί του Άρη θα είναι περίπου 2000 άτομα , παρά το γεγονός πως ο Άρης μας είχε ζητήσει αρχικά 500 εισιτήρια».

Για το αν θα προπληρώσει τα 500 εισιτήρια ο Άρης: «Ναι τα προπληρώνει. Η θύρα είναι τον 10 ευρώ αλλά επειδή θα έρθουν πολλά άτομα θα τους διευκολύνουμε με εισιτήρια που θα είναι αξίας των 5 ευρώ. Έχουμε διαθέσει την κερκίδα που παίρνει 4000 άτομα».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Ηλίας Χατζηελευθερίου:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: