Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Τα λένε διοίκηση - Περέιρα!

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, με τη διοίκηση και τον Βίτορ Περέιρα να συζητούν εντός της ημέρας.

Τα λένε διοίκηση - Περέιρα
Έντονη είναι η στεναχώρια και η πικρία στον Ολυμπιακό για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα από τη συνέχεια του Europa League, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία (2-2) με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες καλούνται να ανασυνταχθούν από σήμερα κιόλας, αφού πρέπει να συνεχίσουν και να πάρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας για να θεωρηθεί επιτυχημένη (εν μέρει) η χρονιά.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως δεν πρέπει να συζητήσουν άλλο αυτό το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να πάρουν το νταμπλ.

Για αυτό τον λόγο, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση σήμερα ανάμεσα στη διοίκηση και τον Βίτορ Περέιρα, ίσως και με παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος δεν είναι απλά για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά για να συζητήσουν τα πάντα για την «επόμενη μέρα» της ομάδας και το πώς δεν θα χαθεί η φετινή χρονιά.

Μάλιστα, κάποιοι χαρακτηρίζουν κομβική αυτή τη συνάντηση, καθώς θα καθοριστούν οι στόχοι για την τρέχουσα σεζόν και ίσως να γίνει μία κουβέντα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: