Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Χρειαζόταν μεγαλύτερη συγκέντρωση»

Στην έλλειψη μεγαλύτερης συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Νόκια Αρίνα».

Γιάνκοβιτς: «Χρειαζόταν μεγαλύτερη συγκέντρωση»
Ο φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως έχασε την ισορροπία του στο χαμένο λέι απ και τόνισε πως περίμεναν μια δυνατή Μακάμπι στο ανοιχτό γήπεδο, επισήμανε πως θα βοηθήσουν τον Λαβάλ στα επόμενα ματς και πως μετράει πως κράτησαν τη διαφορά της πρώτης αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Έχασα για λίγο την ισορροπία μου. Ίσως ήταν και φάουλ. Μου γλίστρησε και η μπάλα. Περιμέναμε μία Μακάμπι πολύ δυνατή στο ανοιχτό γήπεδο. Πιστεύω ότι τους σταματήσαμε, αλλά ήταν κάποια σημεία του παιχνιδιού που έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Όσο πιο υγιείς είμαστε, τόσο μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παίκτη που δεν είναι στη μέρα του. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Κρατήσαμε τη διαφορά που είχαμε νικήσει στο ΟΑΚΑ. Η συνέχεια της διοργάνωσης θα κρίνει τη θέση που θα πάρουν οι ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: