Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Τελειώνει» ο Μπιέλσα, βλέπουν Ρανιέρι!!

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Μαρσέλο Μπιέλσα από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, με τον γαλλικό Τύπο να βάζει και τον Κλαούντιο Ρανιέρι στους πιθανούς αντικαταστάτες του.

«Τελειώνει» ο Μπιέλσα, βλέπουν Ρανιέρι
Όσο ονειρικά ξεκίνησε η θητεία του στην Μαρσέιγ, τόσο εφιαλτικά –όλα δείχνουν- πως θα φτάσει στο τέλος της. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου των Μασσαλών, που ήδη σκέφτονται στον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία.

Το γεγονός πως ο 59χρονος δεν δείχνει να μπορεί να βγάλει την ομάδα από την κρίση του δευτέρου γύρου, αποτελεί τη βασική αιτία που οι σειρήνες της απομάκρυνσής του γίνονται ολοένα και πιο δυνατές. Μάλιστα, ήδη οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τον επόμενο που θα καθίσει στον πάγκο.

Φαβορί φαίνεται πως είναι ο Κίκε Φλόρες, που πέρσι το καλοκαίρι ήταν από τους επικρατέστερους να αναλάβει όμως τον πρόλαβε… ο Μπιέλσα. Στα ονόματα βρίσκονται οι Ερβέ Ρενάρ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που μετά το «διαζύγιό» του από την εθνική δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: