Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Θα κάνουμε πλεονεκτήματα τις αδυναμίες του Άρη»

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας, Χρήστος Αθανασιάδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη,

«Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς, ένας αγώνας που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων, αφού ο Άρης και η Δόξα Δράμας έχουν τη δική τους διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Ευχή είναι να κερδίσει ο καλύτερος και ελπίζω να είναι η ομάδα μου η Δόξα. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε», είπε αρχικά, συνεχίζοντας:

Για το αν η κόντρα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες αγγίζει και τους παίκτες:

«Όχι, εμείς ως ποδοσφαιριστές δουλεύουμε μέσω των προπονήσεων, να είμαστε αυτοί που θέλουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η τέταρτη θέση για τη Δόξα δεν είναι κάτι καλό. Η ομάδα όμως ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και με μηδενικά συμβόλαια. Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαν την άνοδο».

Για τον κόσμο που περιμένει την Κυριακή στο γήπεδο:

«Οι περισσότερες ομάδες στην κατηγορία δεν έχουν ιδιαίτερη δυναμική, εκτός των τεσσάρων πρώτων ομάδων. Πρώτα βέβαια ο Άρης και μετά η Δόξα που έχει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κουλτούρα από Πανσερραίκό και Καβάλα. Ερχονται τουλάχιστον 1.000 άτομα στο γήπεδο χωρίς στόχο αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει παίκτης που να μη θέλει τον κόσμο κοντά του. Ακούω ότι θα έρθουν και αρκετοί φίλοι του Αρη, αλλά και η Δόξα έχει μεγάλη δυναμική».

Για την εικόνα του Άρη φέτος:

«Ο Αρης είναι μια καλή ομάδα που έχει σίγουρα τις αδυναμίες της. Δουλεύουμε ώστε τις αδυναμίες του Αρη να τις κάνουμε δικά μας πλεονεκτήματα. Ευελπιστώ να το δείτε την Κυριακή».

Τέλος, για την πρώην του ομάδα, τον Απόλλωνα, σημείωσε:

«Δεν είναι ευχάριστο να βλέπω τον Απόλλωνα σε αυτή τη θέση. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι. Ο Απόλλων έχει πέντε συνεχόμενες ήττες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ήταν και πολύ άτυχος και δε δικαιούταν να μην πάρει τίποτα. Δεν έχει τελείσει ακόμη κάτι, οι διαφορές είναι μικρές και αν πάρει σε αυτά τα δύο παιχνίδια (Φωκικό και Σέρρες) ένα εξάποντο θα αναπτερωθούν».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: