Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πήρε το ΟΚ από την UEFA η Λίβερπουλ!

Όλα νόμιμα βρήκε η UEFA τα οικονομικά στοιχεία της Λίβερπουλ κατόπιν εξέτασης και δεν πρόκειται να της επιβληθεί τιμωρία για παράβαση των κανόνων του Financial Fair Play, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Πήρε το ΟΚ από την UEFA η Λίβερπουλ
Καμία τιμωρία δεν πρόκειται να υποβληθεί στη Λίβερπουλ από την UEFA για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέταζε ενδελεχώς τα οικονομικά στοιχεία των «κόκκινων» και υπήρχαν υποψίες πως δεν ανταποκρίνονταν στις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Όμως μετά την πώληση του Σουάρες στην Μπαρτσελόνα έναντι 88 εκατομμυρίων ευρώ και τη συμμετοχή της στο φετινό Champions League, τα οικονομικά στοιχεία της Λίβερπουλ βελτιώθηκαν σε σημαντικό βαθμό και δεν πρόκειται να της επιβληθεί κάποια ποινή στην αυριανή (27/2) συνάντησή της με τα αρμόδια στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αντίθετα η Χαλ που έπαιξε στον προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Europa League, έχει κάνει μικρές παραβιάσεις των κανονισμών και θα γίνει δέκτης κάποιου προστίμου. Επίσης, στη Λέφσκι Σόφιας και σε τρεις τούρκικες ομάδες έπεσε «καμπάνα» 200.000 ευρώ για ανακολουθίες με το Financial Fair Play. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: