Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Οργή ναι, έκπληξη όχι!!

Έντονη η δυσαρέσκεια στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την ποινή. Ανοιχτό το ενδεχόμενο έφεσης. Κάλεσμα από οπαδούς στη διοίκηση να πάρει την ομάδα από το πρωτάθλημα. Τι σχεδιάζουν στην ΠΑΕ.

Οργή ναι, έκπληξη όχι

Με την απόφαση αυτή ουσιαστικά μπαίνει «ταφόπλακα» στις ελπίδες για πρωτάθλημα που δημιουργήθηκαν στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη του στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού. Η διαφορά επανήλθε στους έξι βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο δύσκολα παιχνίδια, με ΠΑΟΚ και Αστέρα, χωρίς κόσμο. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και δεν λείπουν εκείνοι που ζητούν από τη διοίκηση της ΠΑΕ να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαντάζει πιθανό, εκτός των άλλων και γιατί οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές, τόσο αγωνιστικά με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, όσο και οικονομικά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ για την ώρα κρατά μια ήπια στάση, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή λιτή, αλλά με νόημα ανακοίνωση («Η απόφαση μάς θλίβει και είναι άδικη. Μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα»). Προφανώς οι «πράσινοι» ελπίζουν πως μετά τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης θα προχωρήσει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου για την οποία κάνουν οι ίδιοι λόγο εδώ και πολύ καιρό.

Μέχρι τότε, ο Παναθηναϊκός οφείλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει στο πρωτάθλημα (όταν ή… αν ξεκινήσει αυτό) και να διεκδικήσει την πρωτιά στα play offs για να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Σε αυτό θα εστιάσει και ο Γιάννης Αναστασίου, που έχει το πιο δύσκολο έργο πλέον, μιας και οι παίκτες της ομάδας του είναι… ξενερωμένοι με την αφαίρεση βαθμών και τη στέρηση της δυνατότητας να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Εν αρχή έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Πανιώνιο το μεσημέρι του Σαββάτου για να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση για όσο καιρό δεν υπάρχει δράση.

Επαφές με οπαδούς

Πέρα από τα όσα καταγγέλλονται από πλευράς Παναθηναϊκού για «σάπιο» σύστημα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν παραγνωρίζουν τις ευθύνες που έχει μια μερίδα οπαδών για τη χθεσινή τιμωρία. Ο Γιάννης Αλαφούζος το προσεχές διάστημα θα έχει επαφές με τον κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους ζητώντας να αποφευχθούν στο εξής οι ακρότητες και να προστατέψουν οι ίδιοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» την ομάδα τους από όσους της κάνουν κακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: