Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νατσούρας: «Ο Ηρακλής θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Νατσούρας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε για την πορεία της ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Η ομάδα φέτος δείχνει χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και παίρνει αυτό που θέλει και συγχρόνως προσφέρει και θέαμα. Παρότι ο Φωκικός ήταν μια ομάδα πολύ πιο αδύναμη από τον Ηρακλή και το σκορ δεν πήρε μεγάλη έκταση, το κέρδος ήταν οι τρεις βαθμοί».


Για το αν του άρεσε στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα: «Μου άρεσε η ομάδα αν και χθες δεν ήταν δύσκολος ο αγώνας. Επιπλέον. Η ομάδα ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Υπάρχουν παιχνίδια που θα φορτσάρει και υπάρχουν και παιχνίδια που θα κάνει συντήρηση δυνάμεων και απλώς παίρνει την ουσία που είναι οι βαθμοί».



Για το αν πανηγύρισε το γκολ με τον Φωκικό: «Εννοείται. Χάρηκα πολύ για τα παιδιά».


Για το τι βλέπει στα πλέι οφ: «Νομίζω πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο Ηρακλής, θα έλεγα ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο. Με την φετινή του πορεία έχει δείξει από την αρχή, τόσο με τις μεταγραφές που έκανε αλλά και γενικά με τον προγραμματισμό του, πως δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει κατηγορία. Πιστεύω πως ο Ηρακλής και η ΑΕΚ θα ανεβούν στη Σούπερ Λιγκ. Δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά».


Για την σύγκριση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή: «Νομίζω πως βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σκαλί δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις δυο ομάδες».

Ακούστε όσα είπε ο Αντώνης Νατσούρας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: