Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Άγρια νύχτα με πόρνες οι παίκτες της Μπόκα!! (photos)

Ένα μεγάλο  σεξουαλικό σκάνδαλο συνταράσσει το στρατόπεδο της Μπόκα Τζούνιορς με τους παίκτες της να έχουν πάρει μέρος σε ένα έξαλλο πάρτι με πόρνες μετά τον αγώνα της ομάδας τους με την Τεμπερλέι για το αργεντίνικο πρωτάθλημα.
Ρεπορτάζ  των ΜΜΕ της χώρας της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν ότι στο γκρουπ των παικτών των «χεϊνέσες»  που πήραν μέρος σ’ αυτό το …ακόλαστο πάρτι   σε ξενοδοχείο ήταν τόσο ο νεοαποκτηθείς ωα δανεικός από την Σαουθάμπτον Πάμπο Ντάνι Οσβάλντο όσο και οι Μανουέλ Μαρτίνεζ, Αγκουστί Οριόν , Λεάντρο Μαρτίν και Τζόναθαν Καλέρι.
0001839652
Τους νυχτοπερπατητές παίκτες ανακάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας  και πρώην άσος της ΑΕΚ Ροδόλδο Αρουαμπαρένα και μεταξύ των κοριτσιών που ήταν στη συντροφιά τους ήταν και η εντυπωσιακή Γιανίνα Ρουίζ.
Όπως αναφέρει η «Cronica» ο «ελ μπουρίτο» Μαρτίνεζ πιάστηκε μάλιστα εν ώρα ….δράσης με μία από τις κοπέλες στη διάρκεια του πάρτι το οποίο φέρεται να οργάνωσε ο 29χρονος νεοφερμένος στην ομάδα πατέρας τεσσάρων παιδιών  Οσβάλντο   που αρνείται όμως κατηγορηματικά την  ευθύνη. Η Μπόκα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν καθώς όχι είχε δύο νίκες στα ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας με την αιώνια αντίπαλο Ρίβερ Πλέιτ (5-0 το ένα εξ αυτών) αλλά και έχει μόνον ανάλογα αποτελέσματα σ' όσα παιχνίδια έχει δώσει εφέτος στο πρωτάθλημα και το Copa Libertadores.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: