Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Βραβεύτηκε ο MVP Κοροβέσης!!

Για τη φοβερή εμφάνισή του στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τα δύο τέρματα που πέτυχε για το τελικό 2-2 βραβεύτηκε ως κορυφαίος της 18ης αγωνιστικής ο Νίκος Κοροβέσης.

Βραβεύτηκε ο MVP Κοροβέσης

Ο Νίκος Κοροβέσης παρέλαβε το βραβείο του απ’ τα χέρια του Γιώργου Γεωργόπουλου και μίλησε για τη σχέση του με τον βοηθό προπονητή και την διακοπή του πρωταθλήματος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργουλόπουλο, ο οποίος μας έχει σταθεί όχι μόνο σαν προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου, αλλά και σαν φίλος. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό».
Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν νομίζω ότι αυτή είναι λύση. Η διακοπή θα δημιουργήσει μπελάδες στον προγραμματισμό που έχει γίνει. Πιστεύω αυτά ότι πρέπει να καθίσουν όλες οι ομάδας και να συζητήσουν οι πρόεδροι και οι αρμόδιοι, από την αρχή της επόμενης σεζόν ώστε να βρεθεί μια λύση, αλλά και να υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί η λύση ».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε: «Χαίρομαι που θα παραδώσω σήμερα αυτό το βραβείο στο Νίκο Κοροβέση, ένα σπουδαίο αθλητή με υψηλά στάνταρ σε όλες τις ποδοσφαιρικές παραμέτρους, ένα σπουδαίο χαρακτήρα, εργατικό, ταπεινό και πάντα χαμογελαστό. Ξέρω ότι τα όνειρα του και οι φιλοδοξίες είναι υψηλά, εύχομαι άμεσα να γίνουν πραγματικότητα μέσα από την καρδιά μου και είναι μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε. Τέλος, θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο βραβείο για το Νίκο είναι η αξία που του δίνουν οι συμπαίκτες του και η αγάπη που έχει από τους προπονητές του. Ο Θεός να τον έχει πάντα καλά και να πει όσο ψηλά θέλει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: