Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Απ’ τη Ρωσία με… τριάρες!

Η μία (Ζενίτ) πιο εύκολα με το 3-0 επί της Αϊντχόφεν, η άλλη (Ντιναμό Μόσχας) πιο δύσκολα με το 3-1 κόντρα στην Άντερλεχτ, αλλά και οι δύο… Ρωσίδες πέρασαν στην επόμενη φάση του Europa League!

Απ’ τη Ρωσία με… τριάρες
Στους 16 του Europa League προκρίθηκαν Ντιναμό Μόσχας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μάλιστα και οι δύο το έκαναν με… τριάρες αν και η εικόνα των δύο αγώνων ήταν εντελώς διαφορετική.

Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ έχοντας υπέρ της το 1-0 από το πρώτο ματς, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αϊντχόφεν. Έχοντας μπροστάρη τον Ροντόν που σημείωσε δύο γκολ και… κλασικό συμπαραστάτη τον Χουλκ που πρόσθεσε ακόμη ένα, έφτασε στο άνετο 3-0.

Αντίθετα, το έργο της Ντιναμό Μόσχας δεν ήταν το ίδιο εύκολο. Οι Ρώσοι είδαν το… χάρο με τα μάτια τους όταν στο 29’ ο Μίτροβιτς έδωσε προβάδισμα στην Άντερλεχτ, η οποία ξαφνικά και μετά το 0-0 του πρώτου ματς, ήξερε πως έπρεπε να δεχτεί τρία γκολ για να χάσει το… τραίνο της πρόκρισης.

Τελικά, «έφαγε» τρία… Τα πρώτα δύο από Κοζλόφ (47’) και Γιουσούποφ (64’) την κράτησαν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και τις καθυστερήσεις όταν ο Κουρανι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Το σημερινό πρόγραμμα (με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν, σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

Ντιναμό Μόσχας – Άντερλεχτ 3-1 (0-0)
(47’ Κοζλόφ, 64’ Γιουσούποφ, 90’+5’ Κουράνι - 29’ Μίτροβιτς)

Ζενίτ Πετρούπολης – Αϊντχόφεν 3-0 (1-0)
(29’, 67’ Ροντόν, 48’ Χουλκ) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: