Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Παραιτήθηκα για το καλό του Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, Θεόφιλος Δουρβατζίδης και μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτηση του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την παραίτηση του:
« Η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με την λειτουργία του Άρη ή κάτι μεμπτό με την ομάδα. Εδώ και τρεις μήνες που είχα αναλάβει ανεβάσαμε πολύ το επίπεδο και βρισκόμαστε σε καλό στάδιο. Στην πρώτη ομάδα υπάρχουν 24 αθλήτριες αλλά και τμήματα υποδομής και υπάρχει μέλλον. Έχω μια εμπειρία 17 ετών στον χώρο του ποδοσφαίρου και η παραίτηση μου έχει να κάνει με θέματα ψυχολογίας των αθλητριών. Ήμασταν άτυχοι όσον αφορά τα αποτελέσματα, αδικηθήκαμε πάρα πολλές φορές χωρίς να το κάνουμε θέμα και παραιτήθηκα για το καλό του Άρη. Έχω πλήρη αυτογνωσία του τι κάνω και θέλω το τμήμα να πάει μπροστά. Μπορώ να προσφέρω σε όποιο πόστο μου ζητηθεί και είχα μια άριστη συνεργασία με τον κ. Βουτσά. Ότι κάνω είναι για το καλό του Άρη».
Για τους στόχους στην αρχή της χρονιάς:
«Ο στόχος ήταν μια καλή πορεία. Ήρθαμε από την Β’ εθνική στην Α’ και θέλαμε να δουν και οι αθλήτριες νέες παραστάσεις. Ξεκίνησε με άσχημα αποτελέσματα η ομάδα, έγινε η δικιά μου προσθήκες πριν τρεις μήνες και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχουν προοπτικές και το υλικό για να είναι ο Άρης ψηλά».
Για το μέλλον του:
«Ήδη έχω δύο προτάσεις αξιόλογες αλλά θέλω λίγο να ξεκουραστώ και να τις αναλύσω καλύτερα. Πάντα θα είμαι κοντά στην οικογένεια του Άρη και οτιδήποτε θα κάνω για αυτόν τον σύλλογο θα είναι μέσα από την καρδιά μου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: