Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ντουρμάζ: «Προσπαθήσαμε…»

Στην προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός, παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Ντνίπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στάθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ στις δηλώσεις του μετά το ματς. «Μπορούμε το νταμπλ», τόνισε.

Ντουρμάζ: «Προσπαθήσαμε…»
Την συνέχεια των υποχρεώσεών του πρέπει να κοιτάξει πλέον ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά τον αποκλεισμό απ’ το Europa League στο ματς με τη Ντνίπρο.

Ο 25χρονος μέσος δήλωσε αισιόδοξος για τον στόχο του νταμπλ, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα ο Ολυμπιακός να ξεχάσει τον αποκλεισμό και να στρέψει εκεί τις προσπάθειές του.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για τον αποκλεισμό: «Ήταν μεγάλη πρόκληση μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να προκριθούμε. Ξεκινήσαμε καλά, όπως συνηθίζουμε, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά δεν κάναμε αυτά που είχαμε προετοιμάσει. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και όλα τελείωσαν».

Για την κατάρρευση της ομάδας μετά το γκολ: «Προσπαθήσαμε, δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε. Γνωρίζαμε όμως, ότι έπρεπε να βάλουμε τέσσερα γκολ για να προκριθούμε και ότι αυτό ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με πίστη, ότι θα τα καταφέρουμε, όμως ήρθε η κόκκινη κάρτα και έγινε ακόμα πιο δύσκολο».

Για το αν υπάρχει κούραση απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Όχι, παίζουμε στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα παίζουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον, μπορούμε μόνο να μιλήσουμε για το πόσο το θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, γιατί συνεχίζουμε σε δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε να τις κατακτήσουμε. Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει το νταμπλ: «Φυσικά μπορούμε. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να το καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: