Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Σε δύο «μέτωπα» ο ΟΦΗ!

Το θέμα της έκδοσης των 9+3 δελτίων του ΟΦΗ από την ΕΠΟ και το κρίσιμο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που κρίνει την τύχη της ομάδας βρίσκονται στο προσκήνιο για τους Κρητικούς.

Σε δύο «μέτωπα» ο ΟΦΗ
Την ύστατη προσπάθεια για να παλέψει για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα επιχειρεί ο ΟΦΗ, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει το βλέμμα του σε δύο… μέτωπα.

Το ένα είναι στην ΕΠΟ και αφορά το «σίριαλ» της έκδοσης των δελτίων των εννέα ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Γενάρη, αφού η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να τα εκδώσει, αν δεν εξοφληθούν οι Βλόνταρτσκικ, Γκέρμπερ, Βάντο και Μπόντορ.

Οι Κρητικοί κάνουν λόγο για εμπαιγμό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά θα καταβάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να μπορέσει επιτέλους ο Νίκος Αναστόπουλος να υπολογίζει σε αυτούς τους εννέα ποδοσφαιριστές.

Το άλλο (μέτωπο) είναι το προσεχές Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όπου θα γίνει συζήτηση για τις ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα λόγω οφειλών.

Σύμφωνα με τη SportDay, θα συζητηθεί το αν γίνεται να επιστραφούν οι 4 βαθμοί που αφαιρέθηκαν για τις οφειλές στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, αλλά και το αν υπάρχει περίπτωση ορισμού του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι η Λίγκα θα εκτιμήσει την προσπάθειά τους να έρθουν σε συμβιβασμό με τους παίκτες και θα ικανοποιήσει το αίτημά τους για επιστροφή των βαθμών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: