Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πολ Τζορτζ!!

Επτά μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του πόδι, ο Πολ Τζορτζ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του στους Πέισερς και ελπίζει πως θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πολ Τζορτζ
Την πρώτη του προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς με τους Ιντιάνα Πέισερς μετά το φρικαλέο τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε ο Πολ Τζορτζ.

Μάλιστα, μετά την προπόνηση, δήλωσε ικανοποιημένος με το πως ένιωσε να ανταποκρίνεται το σώμα του. «Είμαι χαρούμενος που προπονήθηκα ξανά. Με το να τρέχω πάλι, μου δίνει ένα χαμόγελο. Εύχομαι να επιστρέψω στις 14 ή στις 16 Μαΐου. Ακόμα είμαι μακριά όμως. Πρέπει να γίνουν κάποια βήματα και να ξεπεράσω κάποια εμπόδια, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θα πω τη γνώμη μου, αλλά δεν νομίζω να έχω τον τελευταίο λόγο για την επιστροφή μου».

Ο προπονητής του, Φρανκ Βόγκελ, ωστόσο, έσπευσε να κατευνάσει τις προσδοκίες και δεν ξεκαθάρισε αν θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στους αγώνες. «Κάθε μέρα, κάνει και κάτι παραπάνω. Σήμερα, ήταν η πρώτη του προπόνηση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στο γήπεδο. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος πριν γυρίσει στους αγώνες. Ελπίζω να γίνει φέτος, αλλά πρέπει να συμβούν πολλά ακόμα για να γίνει αυτό».

Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ είχε υποστεί ολικό κάταγμα στο δεξί του πόδι σε προπόνηση με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών την 1η Αυγούστου και έκτοτε είναι εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα αγώνα με τους Πέισερς τη φετινή σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: